EUR: 380,17 Ft
USD: 348,84 Ft
CHF: 399,18 Ft
GBP: 441,91 Ft
RON: 76,49 Ft
RSD: 3,24 Ft

Az ünnepek alatt meglepő döntést hoz sok duci ember – párkereső oldalakon keresi a boldogságot

Életmód hírek
10perc.hu
11 hónapja
Kiemelt kép: ducitars.hu

Akár 40-50 százalékkal is megnő ilyenkor a regisztrálók száma, legyen a jelentkező bármilyen nemű és testalkatú.

Az egyedülálló emberek egy kicsit – vagy épp nagyon – mindig máshogy élik meg a karácsonyt, mint azok, akik már rendelkeznek társsal, családdal. Éppen ennek tudható be, hogy az ünnepek alatt ugrásszerűen megnő a társkereső oldalak látogatottsága. Ez alól a duci emberek sem kivételek.

A KSH legutóbbi adataiból az derül ki, hogy hazánkban 1 184 233 nő és 535 969 férfi él egyedülállóként. Emellett egy másik tanulmány legfrissebb adataiból az látszik, hogy Magyarországon az elhízás jelenleg a férfiak 29, míg a nőknek 26 százalékát érinti.

A párkeresés ma nagyon nehéz minden korosztályban, bármilyen testalkatú embernek, mind a két nemnek. Sok éves tapasztalat alapján elmondható, hogy december 26-én megugrik a társkereső oldalak népszerűsége.


Testalkattól függetlenül mindenkinek jár a szerelem       Fotó: ducitars.hu


„Ekkor éri el az éves csúcsot a társkeresők látogatottsága és ez alól nem számítanak kivételnek a duci társkereső oldalak sem” – mondta a 10perc.hu kérdésére Markovics András, a Ducitárs.hu tulajdonosa. Ilyenkor 40-50 százalékkal több regisztráló érkezik, mind a normál, mind a duci testalkatú emberek közül.

Korábban a vékony testalkatúak voltak a legkeresettebbek, ám ez a trend is kezd átformálódni. Sőt! Az utóbbi években kötelezték a divatházakat, hogy kifutóikon ne kórosan sovány modellekkel mutassák be kreációikat, megjelentek a plus size modellek.

Eljött tehát az idő, hogy a duci emberek megtalálják a duci társaikat, vagy éppen vékony a ducit, vagy csak egészen egyszerűen: a szerelem a szerelmet.