EUR: 382,59 Ft
USD: 355,01 Ft
CHF: 405,63 Ft
GBP: 445,79 Ft
RON: 77,02 Ft
RSD: 3,27 Ft

Csodák világa! Budapestre hozta az 1015 lóerős szuperautóját a Lamborghini

Autó-motor hírek
10perc.hu
2 hónapja
Kiemelt kép: Lamborghini

A 245 négyzetméteres budapesti szalonban nemcsak a kiállított autókat lehet megcsodálni, de az Ad Personam programban a vásárlók teljesen személyre szabhatják leendő Lamborghini modelljüket.

Újabb márka érkezett meg Magyarországra: az Automobili Lamborghini megnyitotta hivatalos márkakereskedését Budapesten, ahol a vásárlóknak igazi élmény lesz személyre szabni az olasz álomautókat - írta a player.hu.

A 245 négyzetméteres budapesti, Szerémi úton található szalonban nemcsak a kiállított autókat lehet megcsodálni, de az Ad Personam programban a vásárlók teljesen személyre szabhatják leendő Lamborghini modelljüket.

Szinte korlátlanul válogathatnak a karosszériaszínek, felnik és bőrkárpitok mellett a különféle varrások, biztonsági övek, szénszálas elemek és más exkluzív kiegészítők között.


Az új Revuelto 1015 lóerőre képes plug-in hibrid szuperautó    Fotó: Lamborghini


A márka határozott úton halad az elektromosítás felé. Ennek első lépcsője az Aventador utódjaként érkező új Revuelto, az 1015 lóerőre képes plug-in hibrid szuperautó, amelynek egy Bianco Monocerus színű példánya a budapesti szalonban is megmutatta magát.

A Lamborghini kínálata további villamosított modellekkel bővül 2024-ben, érkezik az Urus plug-in hibrid változata és a Huracán hibrid utódja, 2028-ban pedig egy negyedik modellsorozatot is felvesz a választékába a Lamborghini. A márka történelmére utalva ez egy kétajtós, négyüléses granturismo lesz, crossover stílusban, tisztán elektromos hajtással.