EUR: 391,25 Ft
USD: 368,76 Ft
CHF: 405,32 Ft
GBP: 451,21 Ft
RON: 78,68 Ft
RSD: 3,34 Ft

Covid-árvák megsegítése miatt árverezi el Kóbor János szeretett autóját az énekes lánya

Autó-motor hírek
10perc.hu
5 hónapja
Kiemelt kép: Facebook

Stílszerűen egy Opel Omega volt Mecky kedvence, a szívbemarkoló akciót édesanyjával együtt találta ki Léna, hogy segíthessenek a világjárvány áldozatainak..

A Borsnak adott interjúban Kóbor János, azaz Mecky lánya, Kóbor Léna elárulta, hogy édesapja egyik kedvenc autóját felajánlja a Covid-árvák javára. A szívbemarkoló akciót édesanyjával együtt találták ki, hogy segíthessenek a világjárvány áldozatainak.

A 16 éves Kóbor Léna és édesanyja, Kóbor-Deme Zsóka a család legfájóbb történését a köz javára fordítja. Életük legnehezebb időszakán vannak túl Kóborék, hiszen 2021 év végén elveszítették Kóbor Jánost, a családfőt, a férjet, az apát.

"Apukám nagyon jól vezetett, emlékszem, ahogyan a Balatonra utaztunk együtt, vagy például mindig ő vitt iskolába is" – nosztalgiázott Léna. Méghozzá nem is akármilyen járgánnyal járt az ikonikus zenész: stílszerűen egy Opel Omega volt Mecky kedvence.

Rengeteg szép emlék köti ehhez a kocsihoz, most édesanyjával mégis úgy döntöttek, hogy elárverezik az autót, és a pénzt a Covid-árváknak ajánlják fel. "Valahol én is egy Covid-árva vagyok" – tette hozzá Léna.

Az árverési ötletet édesanyja találta ki, és neki is rögtön megtetszett az ötlet. Édesapja nagyon szerette ezt a kocsit, és Léna úgy gondolja, biztosan nagyon örülne, hogy jó célt szolgál majd, és jó kezekbe kerül.