Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Hamarosan mesterséges intelligenciával ellátott funkciót kap a Tinder

10perc.hu
2024. 08. 20.
Hamarosan mesterséges intelligenciával ellátott funkciót kap a Tinder

A Tinder új, mesterséges intelligenciával ellátott funkciója a profilkép választásban segíthet.

A Tinder legújabb fejlesztése, a mesterséges intelligencia által működtetett Photo Selector funkció, forradalmasítja az online társkeresést azzal, hogy segít a felhasználóknak kiválasztani a legjobb profilképeket. Ez az új eszköz célja, hogy jelentősen leegyszerűsítse és optimalizálja a profilkép-választást, amely sok felhasználó számára eddig időigényes és frusztráló feladat volt. A Photo Selector azáltal, hogy automatikusan kiszűri a legelőnyösebb képeket, segíti a felhasználókat abban, hogy nagyobb eséllyel találjanak párra - közölte a player.

A funkció működése rendkívül egyszerű: a felhasználónak először egy szelfit kell készítenie, hogy a Tinder mesterséges intelligenciája pontosan azonosíthassa az arcát. Ezt követően engedélyezni kell az alkalmazás számára, hogy hozzáférjen a telefon képeinek galériájához. A Photo Selector ezután végigpásztázza a rendelkezésre álló fotókat, és kiválasztja azokat, amelyek a legelőnyösebben mutatják a felhasználót, valamint amelyekkel a legnagyobb eséllyel kelti fel az érdeklődést.

A Tinder fejlesztői nem véletlenül vezették be ezt a funkciót. Egy nemrégiben készült tanulmány során, amelyben hétezer 18 és 25 év közötti szingli online randizási szokásait vizsgálták, megállapították, hogy egy átlagos felhasználó mintegy 33 percet tölt el a legjobb profilképek kiválasztásával, ami gyakran nem vezet ideális eredményekhez. A Photo Selector célja, hogy minimalizálja ezt az időt és növelje a felhasználók sikerét az online társkeresésben.

A Photo Selector funkció Amerikában már júliusban elérhetővé vált, és a világ többi része számára is hamarosan, még a nyár folyamán elérhetővé válik.

További cikkek