Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Megjelent a ChatGPT új verzója

10perc.hu
2024. 05. 14.
Megjelent a ChatGPT új verzója

Egészen emberi tulajdonságokat kapott az új ChatGPT.

Az OpenAI bemutatta legújabb fejlesztését, a GPT-4 Omni-t, ami hamarosan ingyenesen elérhető lesz a felhasználók számára - közölte a 24.hu.

A GPT-4 szintű intelligenciát nyújtó chatbot képes a verbális parancsok megértésére és reagálására, érzelmeket felismerni, sőt, mesélni és nevetni is tud. Emellett a GPT-4 Omni a szöveges, képi és hangbeli információk feldolgozására is képes, így a matematikai feladatok megoldásában is segíthet.

A GPT-4 Omni újdonságai:

  • Verbális parancsok: A chatbot már nem csak szöveges parancsokat fogad el, hanem a verbális utasításokra is reagál, így természetesebb a kommunikáció.
  • Érzelmi intelligencia: A GPT-4 Omni képes felismerni az érzelmeket a felhasználók hangjában és beszédében, és ehhez igazítja a reakcióit.
  • Multimodális feldolgozás: A chatbot nem csak a szöveget, de a képeket és a hangot is képes feldolgozni, így szélesebb körű feladatok elvégzésére alkalmas.
  • Gyorsabb működés: A GPT-4 Omni a korábbi modellekhez képest lényegesen gyorsabban működik, így a feladatok elvégzése is rövidebb időt vesz igénybe.

A GPT-4 Omni jelenleg a fizetős felhasználók számára elérhető asztali alkalmazásként macOS rendszeren. Az ingyenes felhasználók számára a jövőben válik elérhetővé.


Főkép forrása:
Illusztráció

További cikkek