386.18 Ft

355.40 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Megérkezett a jövő vagyis a Samsung Galaxy S24-széria

10perc
2024. 01. 18.
Megérkezett a jövő vagyis a Samsung Galaxy S24-széria

Könnyű fogás és tenyérbe simuló forma. Nagyobb kijelző, nagyobb akkumulátor és nagyobb feldolgozási teljesítmény. Ezt ígéri a Samsung Galaxy S24 és S24+, amivel a lehetőségek egészen új tárháza nyílik meg előttünk.

Az új AI Zoom megoldás segítségével még jobb részletességű képeket készíthetünk. A hosszú üzemidejű akkumulátornak köszönhetően pedig akár 29 órán át nézhetünk videókat, vagy 78 órán keresztül hallgathatunk zenét. 

Forrás: Samsung

A Galaxy S24 okostelefonok egyik legnagyobb újítása azonban egyértelműen a mesterséges intelligenciával felturbózott szoftver. 

A mesterséges intelligencia jelenléte az okostelefonokban nem újkeletű, azonban van néhány igazán hasznos kiegészítő, amivel a Samsung új csúcsmobiljai nemcsak megkönnyítik a hétköznapokat, de idevarázsolják nekünk a jövőt a jelenbe. 

A részletes specifikáció megtekinthető a Samsung weboldalán, mi most három kedvenc új funkciónkat mutatjuk be. 

Keresés bekarikázással

Megtetszett egy hátizsák a kedvenc utazóbloggered egyik fotóján? 

A Galaxy S24 mobilokon elérhető új funkció segítségével a Kezdőképernyő gomb hosszan tartó megnyomásával karikázd be, és már hozza is a telefonod a keresési találatokat, de ugyanígy rákereshetsz akár egy úticélra, amit Instagramon láttál vagy kereshetsz szöveges tartalomra is. 

Forrás: Samsung

Élő fordítás

A funkció segítségével valós időben fordíthatjuk le az élő beszélgetéseket, akár internetkapcsolat nélkül is. Osztott képernyős nézetben olvashatjuk el beszélgetőtársunk által szóban elmondottakat a kiválasztott nyelvre lefordítva. Ezzel a telefonnal az idegen nyelvet nem beszélő szülőket is bármikor gond nélkül elengedhetjük külföldre nyaralni. 

Chatsegéd

A mesterséges intelligencia nem csak lefordítja az üzeneteinket, de át is fogalmazza, ha szeretnénk. Csak gépelj be egy szöveget, majd kérd meg, hogy írja át hivatalos hangnemben, és már küldheted is az üzleti partnerednek szánt e-mailt. Bár a funkció egyelőre csak 13 nyelven érhető el, várhatóan néhány hónapon belül magyarul is használhatjuk a chatsegédet.

Főkép forrása:
Samsung

További cikkek