Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Tech

Zuckerberg mesterséges intelligenciával gazdagítaná platformjait

10perc.hu
2023. 06. 13.
Zuckerberg mesterséges intelligenciával gazdagítaná platformjait

A Meta beépítené a mesterséges intelligenciát minden platformjába, hogy még gazdagabb és interaktívabb felhasználói élményt nyújtson.

Mark Zuckerberg, a vállalat vezérigazgatója a napokban bemutatta alkalmazottainak ezt az új irányt, amely a generatív mesterséges intelligencia szöveg-, kép- és videógenerátorainak elhelyezését célozza meg fő termékeiben, mint például a Facebook és az Instagram.

Az átfogó megbeszélésen Zuckerberg számos fejlesztést jelentett be, amelyek különböző szakaszokban tartanak, és amelyek közül néhányat belső használatra, másokat pedig közvetlenül a felhasználók számára szán. Az egyik izgalmas lehetőség például az lenne, hogy a felhasználók szöveges parancsokkal módosíthassák saját fotóikat, majd azokat megoszthassák az Instagram Storiesban, hogy még kreatívabb és egyedibb tartalmakat hozzanak létre.


A Meta világa kiterjeszti a lehetőségeket és izgalmasabb, személyre szabottabb élményeket kínál    Fotó: Freepik


"Az elmúlt évben néhány igazán hihetetlen áttörést – minőségi áttörést – láttunk a generatív mesterséges intelligencia terén, és ez lehetőséget ad arra, hogy most átvegyük ezt a technológiát, tovább tegyük és beépítsük. minden egyes termékünket” – mondta Zuckerberg az Axiosnak adott nyilatkozatában.

Mark Zuckerberg, a Meta alapítója és vezérigazgatója, kifejtette, hogy a vállalat célja az, hogy a virtuális valóság segítségével az emberek még inkább kapcsolatba lépjenek egymással és aktívan részt vegyenek a platformok életében. Az új generációk számára a Meta világa kiterjeszti a lehetőségeket és izgalmasabb, személyre szabottabb élményeket kínál, amelyek a mesterséges intelligencia erejét felhasználva valósulnak meg.

Főkép forrása:
Pixabay

További cikkek