Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Kiderült mire költik az Ázsia Expressz fődíját a győztesek

10perc.hu
2024. 10. 15.
Kiderült mire költik az Ázsia Expressz fődíját a győztesek

Sáfrány Emese és Béres Anett nyerte az Ázsia Expresszt, nyereményüket üzleti fejlesztésre és jótékony célokra fordították.

Múlt héten véget ért az idei Ázsia Expressz, amelynek győztese Sáfrány Emese és Béres Anett párosa lett. A verseny során 17 millió forintot zsebeltek be, amelyet egyenlően osztottak el egymás között – írta meg a story.hu cikke alapján a 24.hu.

A nyeremények felhasználásáról a győztesek nyilatkoztak. Béres Anett elmondta, hogy a pénz egy részét saját vállalkozására fordította: 

„Van egy fogyasztószalonom, ahová új gépeket vettem. És egy szegény családnak – akiket régóta támogatok – félmillió forintot adtam.”

Sáfrány Emese szintén üzleti fejlesztésre fordította a pénz nagy részét. 

„Légtornász eszközöket és kiegészítőket forgalmazó webáruházam van, feltöltöttem az árukészletet, én már felkészültem a karácsonyi rohamra. Ötszázezer forintot pedig átutaltam egy olyan alapítványnak, amely hátrányos helyzetű, egyedülálló szülőket támogat.”

A nyertesek egy kis pihenésre is szánnak időt. Emese elmondta, hogy Anett-tel és Laky Zsuzsival Spanyolországba utaznak egy őszi nyaralásra, ahol csak a lányok lesznek jelen: „Gusztit most itthon hagyjuk, és csak mi hárman, lányok vakációzunk.”

A két győztes tehát nemcsak üzleti sikerre, de jótékony célokra is felhasználta nyereményét, emellett egy kis kikapcsolódásra is marad idejük.

Főkép forrása:
Twice.hu Facebook

További cikkek