Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Rohamosztagosok a Hősök terén

10perc.hu
2024. 06. 04.
Rohamosztagosok a Hősök terén

Rohamosztagosok gyűltek össze a Hősök terén vasárnap este.

A Star Wars franchise rajongótábora máig milliókat számlál világszerte, Magyarországon is, amit a hétvégi budapesti találkozó is bizonyított, ahol fanok fénykardokkal vonultak fel - közölte az IGN Hungary.

Vasárnap este több mint száz jelmezes és civil rajongó gyűlt össze a Hősök terén. A résztvevők között jelen volt Darth Vader és néhány rohamosztagos is, akik gondoskodtak arról, hogy senki se lázongjon a Birodalom ellen. A béke megőrzésében a világos és a sötét oldal erőviszonya kiegyenlített volt, így mindenki békésen élvezte az eseményt.

Az esemény apropója a Disney+-on debütáló új Star Wars sorozat, Az akolitus volt. Ez a széria egy új korszakot, a Köztársaság Fénykorát vezeti be az élőszereplős Csillagok háborúja-univerzumba. A történet középpontjában egy nyomozás áll, amely egy sötét alak által elkövetett Jedi-gyilkosságok körül forog. Leslye Headland showrunner ígérete szerint a széria mindkét oldalt komplex módon mutatja be, hasonlóan az Andorhoz.

A találkozót a Rebel Legion Hungary, a The Force Alliance – Magyar Galaktikus Fan Klub és az 501-es Légió Magyarországi Helyőrség szervezte. Az 501-es Légió különösen neves rajongói klub, 1997-ben alapították és 66 országban van jelen. Az esemény nemcsak a színes fénykardok miatt volt látványos, hanem fontos üzenetet is közvetített: a sötét és a világos oldal jól megférnek egymás mellett, és a Star Wars rajongók is békében élhetnek, függetlenül attól, hogy melyik film vagy sorozat tetszik nekik.


Főkép forrása:
The Force Alliance-Magyar Galaktikus Fan Klub (Facebook)
Címkék:
#Budapest

További cikkek