Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Újabb sztárpár házassága futott vakvágányra! Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

10perc.hu
2023. 08. 09.
Újabb sztárpár házassága futott vakvágányra! Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

A hírt Krausz Gábor osztotta meg a közösségi oldalán.

Hat év után véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata – tudta meg a Blikk. A hírt Krausz Gábor osztotta meg a közösségi oldalán, a posztjában ezt írva:

"Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!" - majd szó szerint ugyanezt posztolta ki az énekesnő is.

A válás bejelentse talán mindenkit váratlanul ért, hiszen nemrég költöztek be közös álomotthonukba Szentendrén, aminek felújításáról szívesen számoltak be a közösségi médiában. Az elmúlt hónapok során Gabi követőit többször is beavatta a házuk felújításával és költözésük nehézségeivel kapcsolatos problémáikba.


Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezik megoldani a szülők, szeretetben, békében       Fotó: Instagram


Az építkezés stresszes folyamat, amit az édesanya is megérzett, lakáshitelt vettek fel, ráadásul hat kilót is leadott magáról, mivel a vártnál lassabban haladtak a munkálatok, így volt, hogy panzióban, dobozokból is kellett élniük. Az énekesnő végül májusban mutatta meg büszkén követőinek új otthonukat belülről.

Így már teljesen úgy tűnt, hogy életükben végre minden kezd visszaállni a rendes kerékvágásba és nyugodtan tudják folytatni közös életük új fejezetét. Ezért is sokkoló, hogy igazából már a célba érve döntött úgy a sztárpár, hogy külön utakon folytatják. Vajon mi lesz így közös álomotthonukkal és a benne eltervezett közös életükkel?

Főkép forrása:
Instagram

További cikkek