393.25 Ft

363.68 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Újabb sztárpár házassága futott vakvágányra! Válik Tóth Gabi és Krausz Gábor

10perc.hu
2023. 08. 09.

A hírt Krausz Gábor osztotta meg a közösségi oldalán.

Hat év után véget ért Tóth Gabi és Krausz Gábor kapcsolata – tudta meg a Blikk. A hírt Krausz Gábor osztotta meg a közösségi oldalán, a posztjában ezt írva:

"Szeretném veletek tudatni, hogy hat év után, sajnos a kapcsolatunk Gabival véget ért. Időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet. Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezzük, szeretetben, békében. Az ő biztonsága a legfontosabb számomra. Arra kérem a sajtó képviselőit, hogy tartsák tiszteletben a magánéletünket, ennél többet nem kívánok megosztani a nyilvánossággal. Kérem, hogy legyenek tekintettel kislányunk, Hannaróza érdekeire! Megértésüket köszönöm!" - majd szó szerint ugyanezt posztolta ki az énekesnő is.

A válás bejelentse talán mindenkit váratlanul ért, hiszen nemrég költöztek be közös álomotthonukba Szentendrén, aminek felújításáról szívesen számoltak be a közösségi médiában. Az elmúlt hónapok során Gabi követőit többször is beavatta a házuk felújításával és költözésük nehézségeivel kapcsolatos problémáikba.


Hannaróza felügyeletét, nevelését továbbra is közösen tervezik megoldani a szülők, szeretetben, békében       Fotó: Instagram


Az építkezés stresszes folyamat, amit az édesanya is megérzett, lakáshitelt vettek fel, ráadásul hat kilót is leadott magáról, mivel a vártnál lassabban haladtak a munkálatok, így volt, hogy panzióban, dobozokból is kellett élniük. Az énekesnő végül májusban mutatta meg büszkén követőinek új otthonukat belülről.

Így már teljesen úgy tűnt, hogy életükben végre minden kezd visszaállni a rendes kerékvágásba és nyugodtan tudják folytatni közös életük új fejezetét. Ezért is sokkoló, hogy igazából már a célba érve döntött úgy a sztárpár, hogy külön utakon folytatják. Vajon mi lesz így közös álomotthonukkal és a benne eltervezett közös életükkel?

Főkép forrása:
Instagram

További cikkek