Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Majka a legértékesebb brand, de Kasza Tibi keres milliárdokat

10perc.hu
2023. 08. 02.
Majka a legértékesebb brand, de Kasza Tibi keres milliárdokat

A Szerencsekerék műsorvezetőjének cége 4,68 milliárd forintot termelt, a nyereséget bent hagyta a cégben.

A Forbes ismét elkészítette a legértékesebb magyar celebek listáját, amelyen másodszor is Majka végzett az élen. A rapper fő cége, a Dyma MM Kft. tavaly decemberben sikeresen megdöntötte a 2019-es rekordját, ugyanis 384 millió forintot termelt, amiből a profit 78 millió forint volt. A Blikk korábbi cikke szerint az énekes koncertjei is jól mentek, Curtisszel 6,5 millió forintért vállaltak egy fellépést, amiből körülbelül 2 millió volt a profit.

Sebestyén Balázs Phova Kft.-je már több mint félmilliárd forintot termelt, amelyből 176 millió forint a profit. A Forbes listáján azonban nemcsak a bevételeket nézték, hanem az egyéb brandértékeket is, így került a műsorvezető a második helyre.


Majka fő cége, a Dyma MM Kft. tavaly decemberben sikeresen megdöntötte a 2019-es rekordját, ugyanis 384 millió forintot termelt, amiből a profit 78 millió forint volt    Fotó: Instagram


Rúzsa Magdi a Plagiguel Művészeti Szolgáltató Kft.-n keresztül 48 millió forintot keresett tisztán 170 milliós árbevétel mellett. Utóbbi valamelyest csökkenő trendet mutat: az énekesnek három gyereke született, így kevesebb munkát vállalt.

Ördög Nóra férjével közösen vezeti a Voiceforce Kft.-t, amely 2022-ben 246 milliós árbevételt produkált. A profit a 2021-es 26 millió forintról 18 millió forintra csökkent. Ördög Nóra ugyanakkor saját szépségipari márkát hozott létre: bár a Nora Beauty csak 2022 szeptemberében jelent meg a piacon, 94 millió forintos árbevételt mutathat fel, az adózott eredménye pedig 18 millió forint volt.

A legtöbbet azonban Kasza Tibi kereste, akinek a cége 4,68 milliárd forintot termelt, a profit 1,3 milliárd forint volt, s az összeg teljes egészében a cégben maradt.

Főkép forrása:
TV2

További cikkek