Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Felébred Rockandrollia – Újra összeáll a Hungária!

10perc.hu
2023. 05. 21.
Felébred Rockandrollia – Újra összeáll a Hungária!

Egy nagykoncert még benne van a legendás együttesben, az esemény 2024. június 1-jén lesz a Puskás Arénában.

Ki tudná feledni, amikor 1995-ben összeállt a nyolcvanas évek Hungáriája, amely százezer néző előtt adott koncertet a Népstadionban és Ébredj fel Rockandrollia címmel egy új lemezt is készített. Most úgy tűnik, megpróbálják felidézni a nagy sikereket ismét, és egy nagykoncert még benne van a legendás együttesben, a bulik bulija 2024. június 1-jén lesz a Puskás Arénában.

A csapat legsikeresebb korszakában, a nyolcvanas évek első felében működött felállásából Fenyő Miklós, Novai Gábor, Dolly és Szikora Róbert is színpadra lép jövő nyár elején a Puskás Arénában, és velük olyan slágerek csendülnek ismét fel, mint a Hotel Menthol, a Duci Juci, a Csókkirály vagy a Limbó hintó. Rajtuk kívül az együtteshez 1982-ben, Szikora Róbert távozását követően csatlakozó Zsoldos Dedy is biztosan ott lesz a koncerten.

Sajnos az eredeti, az 1995-ös frenetikus koncerten összeálló csapatból – a klasszikus rock and roll felállásból – Kékes Zoltán 2017-ben, Fekete Gyula 2019-ben, az együttes utolsó sikeres éveiben csatlakozott Flipper Öcsi 2008-ban hunyt el.

Főkép forrása:
Wikipedia

Hirdetés

További cikkek