391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Szórakozás

Balesetet szenvedett Zalatnay Cini! Ledobta a lova

10perc.hu
2023. 05. 10.

Az énekesnőnek erős fájdalmai vannak, miután csúnyán beütötte a derekát.

Az énekesnő és lova már 16 éve elválaszthatatlan egymástól. Cini ezért sem mérges lovára és egyáltalán nem hibáztatja, ugyanis Manócska jelezte neki, hogy kedvetlen, ám ő mégis úgy döntött, hogy lovagol vele egy kicsit.

„Manócska sosem szerette a szőrnyírást, így most, amikor levágtuk a téli szőrzetét, szintén nem volt túl boldog. Amikor végeztünk, úgy gondoltam, hogy jót tesz neki, ha megyünk pár lassú, öreges kört. Ezért felültem a hátára. Léptünk is párat, de az öreglány egy ponton megrázta magát, én pedig lecsúsztam róla, egyenesen egy bálára” - mesélte Cini a Borsnak.

Az énekesnő aki olyan rosszul érkezett a földre, hogy csúnyán megütötte a derekát.

„Már amikor feltápászkodtam, éreztem, hogy valami nem stimmel. Eleve derékfájós vagyok, így pár óra után már tudtam, hogy ezt nem úszom meg egy kis pihenéssel, így végül elmentem orvoshoz, ahol kaptam valamilyen speckó gyógyszert és elkezdtünk egy injekciókúrát is, mivel egyetlen fellépésemet sem szeretném lemondani a saját butaságom miatt” - mondta az énekesnő, akinek így hétvégi koncertjét fájdalmak között kellett végigcsinálnia.

Főkép forrása:
TV2

További cikkek