Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Gulácsi bravúros védéseivel a Liverpool győzelmét segítette

10perc.hu
2024. 10. 24.
Gulácsi bravúros védéseivel a Liverpool győzelmét segítette

A Liverpool 1-0-ra győzött Lipcsében a Bajnokok Ligájában, Szoboszlai Dominik csapatában Gulácsi Péter hét védésével kiemelkedett.

A Bajnokok Ligája alapszakaszának harmadik fordulójában a Liverpool 1-0-ra győzött a RB Leipzig ellen. A mérkőzés kulcsembere a magyar kapus, Gulácsi Péter volt, aki hét védést mutatott be, köztük több óriási bravúrral. A Liverpool győztes gólját Darwin Núñez szerezte a 27. percben - számolt be az eseményekről az Origo.

Gulácsi teljesítményét a Liverpool szurkolói is elismerték, a The Kop Watch összehasonlította őt Thibaut Courtois-val és Gianluigi Buffon-nal. Az exlipcsei kapus a meccs után elmondta: „Ha hagyod a Liverpoolnak, hogy a saját játékát játssza, közben pedig eladod a labdákat, akkor végig csak rohanhatsz a labda után.” Hozzátette, hogy „ez nagyon kiábrándító”, és hogy a csapat már most nyomás alatt áll.

A Liverpool a győzelmével a Bajnokok Ligája csoportjában a második helyen áll, míg a Leipzig az utolsó helyet foglalja el, miután mindhárom mérkőzését elveszítette.

A player.hu videós összefoglalója a mérkőzésről:


Főkép forrása:
Northfoto

Hirdetés

További cikkek