Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

A kamerák előtt ordibált csapattársaival Dzsudzsák a Loki 5-0 veresége után

10perc.hu
2024. 10. 21.
A kamerák előtt ordibált csapattársaival Dzsudzsák a Loki 5-0 veresége után

A DVSC hazai pályán szenvedett súlyos vereséget a Paks ellen, 5-0-ra kapott ki, ami Dzsudzsák Balázst annyira felzaklatta, hogy élő adásban szidta meg csapattársát, Megyeri Balázst.

A DVSC (Debreceni VSC) futballcsapata augusztus vége óta képtelen nyerni, és a legutóbbi négy mérkőzését sorozatban elvesztette. A Paks elleni 5-0-s vereség hatalmas csalódást okozott mind a játékosok, mind a szurkolók számára - közölte a Telex.

A mérkőzést követő interjúban Megyeri Balázs, a Loki kapusa próbálta magyarázni a történteket, de a válogatottban és külföldi klubokban is megfordult Dzsudzsák Balázs félbeszakította a beszélgetést. Dzsudzsák hangosan felszólította Megyerit, hogy hagyja abba a riportot, és inkább álljon ki a csapattársakkal a szurkolók elé, hangsúlyozva, hogy a klub az első, nem a média.

Az incidens ellenére Megyeri folytatta az interjút, miközben a Loki tovább süllyedt a tabellán, a kiesőzónába, a Zalaegerszeg mögé. A meccsen a Paks játékosai, Vécsei, Tóth, Mezei, Papp és Ötvös, egyaránt betaláltak, és a második félidőben a Lokiból Kocsist kiállították. A Paks győzelme után a tabella élére ugrott.

Főkép forrása:
DVSC (Debreceni Vasutas Sport Club)/Facebook
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek