Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Spanyol fölény: 3-0-ás győzelem Szerbia ellen a Nemzetek Ligájában

10perc.hu
2024. 10. 16.
Spanyol fölény: 3-0-ás győzelem Szerbia ellen a Nemzetek Ligájában

Spanyolország 3–0-ra legyőzte Szerbiát a Nemzetek Ligájában, míg Svájc és Dánia 2–2-es döntetlent játszott a 4. csoportban.

A labdarúgó Nemzetek Ligája A-ligájának 4. csoportjában Spanyolország 3–0-ra legyőzte Szerbiát, míg Svájc 2–2-es döntetlent játszott Dániával kedden - közölte a Nemzeti Sport.

A spanyol válogatott gyorsan előnybe került Szerbia ellen, hiszen az 5. percben Pedro Porro beadása után Aymeric Laporte bólintott a bal alsó sarokba. Az első félidő során a vendégeknek csupán egy lövésük volt, és egyáltalán nem volt veszélyben a spanyolok kapuja. A fordulás után a hazaiak gyorsan megduplázhatták volna a vezetésüket, azonban Álvaro Morata az 54. percben kihagyott egy tizenegyest, ami csaknem kirúgta a labdát a stadionból.

Morata azonban nem sokkal később, bő tíz perccel később, egy ragyogó támadás végén betalált, ezzel el is dőlt a mérkőzés érdemi része. A 3–0-s végeredményt Alex Baena állította be, a Villarreal középpályása a 77. percben látványos gólt szerzett szabadrúgásból.

A 4. csoport másik mérkőzésén Svájc a 26. percben szerzett vezetést, ám Dánia egy percen belül válaszolt. Az első félidő hajrájában a hazaiak Zeki Amdouni tizenegyesgóljával ismét vezettek, de nem tudták otthon tartani a három pontot, hiszen a 69. percben Christian Eriksen kiegyenlített, így a mérkőzés 2–2-es döntetlennel zárult.

NEMZETEK LIGÁJA

A-LIGA, 4. FORDULÓ
4. CSOPORT
Spanyolország–Szerbia 3–0 (Laporte 5., Morata 65., Alex Baena 77.)
Svájc–Dánia 2–2 (Freuler 26., Amdouni 45+1. – 11-esből, ill. Isaksen 27., Eriksen 69.)

Főkép forrása:
FC barcelona Facebook oldala
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek