Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Döntetlen a lengyel-horvát meccsen: izgalmas összecsapás a Nemzetek Ligájában

10perc.hu/MTI
2024. 10. 16.
Döntetlen a lengyel-horvát meccsen: izgalmas összecsapás a Nemzetek Ligájában

A Nemzetek Ligájában a lengyel és horvát csapat 3-3-as döntetlent játszott, míg a portugálok gól nélküli döntetlent játszottak Skóciában.

A labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziójának negyedik fordulójában fordulatos mérkőzés zajlott Varsóban, ahol a lengyel válogatott 3-3-as döntetlent játszott a vendég horvátokkal. A mérkőzés során a házigazdák kezdték meg a gólgyártást, de a horvát csapat hat perc leforgása alatt háromszor betalált, ezzel megfordítva az állást.

A lengyel csapat azonban nem adta fel: a szünet előtt sikerült közelebb zárkózniuk, majd a második félidő közepén egyenlítettek. A hajrára a horvátok emberhátrányba kerültek, mivel Livakovic kapus durva belépőt hajtott végre Lewandowski ellen, amelyért piros lapot kapott.

A lengyelek az utolsó percekben intenzíven támadtak, de nem tudtak győztes gólt szerezni. A csoport másik mérkőzésén a portugálok gól nélküli döntetlent játszottak Skóciában.

Az A divízió 4-es csoportjában a spanyol válogatott, az Európa-bajnok, 3-0-ra legyőzte a végére szintén emberhátrányba kerülő szerbeket. A Zalaegerszegen rendezett fehérorosz-luxemburgi találkozón 1-1-es döntetlen született.

Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek