Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Csank János szerint vízválasztó lesz a Bosznia elleni meccs

10perc.hu
2024. 10. 14.
Csank János szerint vízválasztó lesz a Bosznia elleni meccs

Csank János, a magyar labdarúgó-válogatott korábbi szövetségi kapitánya szerint kulcsfontosságú lesz a hétfői, Bosznia-Hercegovina elleni mérkőzés a Nemzetek Ligájában.

„Azért tartom vízválasztónak a bosnyákok elleni meccset, mert hétfő este ki kell derülnie, melyik a jobb csapat” – nyilatkozta Csank az MTI-nek a Kárpát-medencei veterán labdarúgótornán - írta az Igényesférfi oldala.

A két csapat szeptemberben a Puskás Arénában gól nélküli döntetlent játszott egymással. Jelenleg a bosnyák válogatott a tabella negyedik helyén áll egy ponttal, míg a magyar válogatott két ponttal a harmadik helyet foglalja el. A magyar csapat pénteken hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott Hollandiával, ahol a vendégek a 83. percben, emberhátrányban egyenlítettek. Csank elvesztett két pontként értékeli a végeredményt. Szerinte: „Nem akarok ünneprontó lenni, de minden idők leggyengébb holland válogatottját láttam."

Csank részletesen elemezte a holland csapat gyenge teljesítményét: „Az első félidő szerintem minősíthetetlen volt részükről” – fogalmazott a 77 éves szakember, aki kritikus volt a hollandok rövidpasszos játékával kapcsolatban. Elmondta, hogy a magyar válogatott taktikailag jobban teljesített, és jól védekezett, bár a szabadrúgásból kapott gólt el lehetett volna kerülni.

Csank szerint a magyar válogatottnak hétfőn négy pontot kellene szereznie a bosnyákok ellen, ha bizonyítani akarja, hogy jobb csapat.

Főkép forrása:
Éjjel-Nappal Fradi Facebook
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek