Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

FC Barcelona - Deportivo Alavés: Robert Lewandowski újabb mesterhármast ünnepelt

10perc.hu
2024. 10. 06.
FC Barcelona - Deportivo Alavés: Robert Lewandowski újabb mesterhármast ünnepelt

Robert Lewandowski mesterhármasával a Barcelona 3-0-ra legyőzte az Alavést, ezzel megőrizte vezető helyét a La Ligában.

A Barcelona újra megmutatta dominanciáját a La Ligában, amikor Robert Lewandowski mesterhármasával 3-0-ra legyőzte a Deportivo Alavést.

Ma izgalmas mérkőzést láthattunk a spanyol La Liga 9. fordulójában, ahol a FC Barcelona 3-0-ra legyőzte a Deportivo Alavést a Mendizorroza Stadionban. A találkozó során Robert Lewandowski kiemelkedő teljesítményt nyújtott, mivel mindhárom gólt ő szerezte.

A mérkőzés 7. percében Lewandowski megszerezte a vezetést, miután Ilkay Gündogan remek passzát kihasználta. Csak 15 perccel később ismét betalált, amikor egy közeli lövéssel megduplázta a vezetést. A mesterhármast a 32. percben állította be, ezzel megteremtve a Barcelona dominanciáját a mérkőzés elején.

Bár a Deportivo Alavés a második félidőre feljavult, és a 51. percben egy fejes gólt is szereztek, azt les miatt érvénytelenítették, így a hazai csapat nem tudott betalálni.

Barcelona védelme azonban jól teljesített, Iñaki Peña kapus több kulcsfontosságú védést is bemutatott, hogy megőrizze a záró eredményt. A mérkőzés végén a Barcelona megőrizte vezető helyét a La Ligában.

Főkép forrása:
FC Barcelona Facebook oldala

További cikkek