Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Kikapott a a Tottenhamtől a Ferencváros

10perc.hu
2024. 10. 04.
Kikapott a a Tottenhamtől a Ferencváros

A Ferencváros hazai pályán 2-1-es vereséget szenvedett el a Tottenham Hotspur ellen az Európa-liga alapszakaszának második mérkőzésén, ezzel továbbra is pont nélkül áll a csoportjában.

A Ferencváros második mérkőzésén is vereséget szenvedett az Európa-liga alapszakaszában, amikor 2–1-es eredménnyel maradt alul a Tottenham Hotspur ellen. A magyar bajnok csapata hazai pályán fogadta a tartalékos angol együttest, de a szoros mérkőzés végül a vendégek javára dőlt el - közölte az M4 Sport.

Bár a Ferencváros erősen kezdett, egy érvénytelenített gólt követően a Tottenham vette át a vezetést Pape Sarr találatával, és Brennan Johnson késői gólja eldöntötte az összecsapást. Varga Barnabás szépítő gólja már nem volt elég a pontszerzéshez.

A Ferencváros és a Tottenham összecsapását látványos koreográfia és hatalmas hangorkán kísérte, de a mérkőzés kezdetén a hazai csapat veszélyes támadásai ellenére sem sikerült megszerezni a vezetést. Az angolok kezdője tartalékos volt, ám a 16. percben Varga sarkazása után született gól les miatt nem volt érvényes. Nem sokkal később a Tottenham kihasználta a Ferencváros egyik védelmi hibáját, és Pape Sarr góljával megszerezte a vezetést. Pedro Porro lövése a kapufán csattant, de a vendégek végig veszélyesebben futballoztak, és a szünetig nem változott az eredmény. A második félidőben a Ferencváros próbált nyomást gyakorolni, Saldanha próbálkozását a Tottenham kapusa védte, majd a vendégek újabb helyzeteket dolgoztak ki.

A mérkőzés hajrájában, a 86. percben Brennan Johnson szépségdíjas tekeréssel növelte a Tottenham előnyét, és bár Varga Barnabás a 90. percben remek mozdulattal szépített, a Ferencváros nem tudott egyenlíteni. A hazai szurkolók lelkes buzdítása ellenére a Ferencvárosnak ezúttal sem sikerült pontot szereznie az Európa-ligában.


Főkép forrása:
Ferencvárosi Torna Club (Facebook)
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek