Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Szoboszlai Dominik: Működik a kémia a Liverpool középpályáján

10perc.hu
2024. 09. 28.
Szoboszlai Dominik: Működik a kémia a Liverpool középpályáján

Szoboszlai Dominik a Liverpool középpályájának erős összhangjáról beszélt, kiemelve Gravenberch és Mac Allister játékát és a szezon eddigi teljesítményét.

Szoboszlai Dominik szerint a Liverpool középpályája azért olyan egységes, mert a játékosok hasonló stílusúak és bíznak egymásban. A magyar válogatott kapitánya különösen élvezi a közös munkát Ryan Gravenberch és Alexis Mac Allister mellett.

Erős középpályás összhang a Liverpoolban

Szoboszlai Dominik, a Liverpool magyar válogatott középpályása szerint a csapat középpályája remekül működik az új szezonban, köszönhetően annak, hogy hasonló gondolkodású és stílusú játékosok alkotják azt. A klub hivatalos honlapján megjelent interjúban Szoboszlai kiemelte, hogy a holland Ryan Gravenberch és az argentin világbajnok Alexis Mac Allister is remek partner a pályán.

"Azt hiszem, mindannyian hasonló játékosok vagyunk és tudjuk, hogy megbízhatunk egymásban. Akár helyet is cserélhetünk, csak egymásra kell néznünk. Mindketten csodálatos futballisták, boldog vagyok, hogy velük játszhatok" – mondta Szoboszlai.

Az új szezonban, egy Ligakupa-mérkőzést leszámítva, mind a hat eddigi tétmeccsen ez a hármas alkotta a középpályát, amely a csapat jó formájának egyik alapja.

Remek szezonkezdés és célkitűzések

Szoboszlai elmondta, hogy a Nottingham Forest elleni hazai vereséget kivéve eddig remekül teljesítenek a szezonban, de mindig van hová fejlődni. Saját teljesítményéről így nyilatkozott: „Szeretnék több gólt szerezni és gólpasszt adni.”

A csapatra nehezedő nyomásról az interjú készítője megjegyezte, hogy talán idén kisebb, hiszen Arne Slot személyében új vezetőedző dolgozik a klubnál. Szoboszlai szerint az előző idényben, Jürgen Klopp utolsó szezonjában valóban sokat beszéltek a lehetséges címekről, de idén is céljuk, hogy minden sorozatban ott legyenek a végső küzdelemben. Ehhez viszont fokozatosan kell építkezniük, hiszen a szezon rendkívül hosszú.

Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek