Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

A Barcelona játékosai különleges üzenetet küldtek Ter Stegennek

10perc.hu
2024. 09. 26.
A Barcelona játékosai különleges üzenetet küldtek Ter Stegennek

A Barcelona játékosai különleges bemelegítőmezt viseltek, hogy üzenjenek sérült kapusuknak, Marc-André ter Stegennek a Getafe ellen.

A spanyol labdarúgó-bajnokság hetedik fordulójában a Barcelona hazai pályán 1-0-ra legyőzte a Getafét, ezzel megőrizve százszázalékos teljesítményét. A mérkőzés előtt a Barcelona játékosai különleges bemelegítőmezeket viseltek, amelyeken az állt: „Légy erős, kapitány!” ezzel üzenve a múlt vasárnap súlyos sérülést szenvedett Marc-André ter Stegen kapusnak - közölte a Magyar Nemzet. 

A 19. percben Robert Lewandowski szerezte a találkozó egyetlen gólját, míg Ter Stegen helyén a fiatal Inaki Pena állt a kapuban. Ter Stegen térdszalagszakadása miatt a lengyel Wojciech Szczesny pótolhatja őt, aki a nyáron elhagyta a Juventus csapatát, de most visszatérhet a sporthoz. Szczesny elmondta, hogy már tárgyalásokat folytat a Barcelonával: „Nagyon tisztelem a Barca történelmét, ez a világ egyik legjobb klubja” – nyilatkozta a katalán Sport napilapnak.

A Barcelona játékosai tehát nemcsak a pályán, hanem azon kívül is összefognak, hogy támogassák csapatkapitányukat a nehéz időszakban.

Főkép forrása:
FC Barcelona Facebook oldala
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek