Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Sérülés hátráltatja a Real Madrid brazil tehetségének első kezdőkénti bemutatkozását

10perc.hu
2024. 09. 24.
Sérülés hátráltatja a Real Madrid brazil tehetségének első kezdőkénti bemutatkozását

A Real Madrid 18 éves brazil csatára, Endrick Felipe sérülést szenvedett, így Ancelotti továbbra is a kispadon számíthat rá az Alavés ellen.

Úgy tűnt, hogy a Real Madrid 18 éves brazil csatára végre kezdőként léphet pályára az Alavés elleni mérkőzésen, ám egy edzésen elszenvedett rúgás keresztülhúzta a terveket. Carlo Ancelotti, a madridiak edzője fontolgatta, hogy a rotáció részeként bizalmat szavaz neki a kezdő tizenegyben, azonban a hétfői edzés során a játékos sérülést szenvedett, ami miatt még az is kérdéses, hogy csereként pályára léphet-e - közölte a Sport365.

A brazil tehetség eddig hat mérkőzésen szerepelt a Real Madrid színeiben, mindig csereként, összesen 31 percet játszva. Ennek ellenére figyelemre méltó a teljesítménye: eddigi rövid játékideje alatt két gólt szerzett, legutóbb a Bajnokok Ligájában sikerült betalálnia, miután csereként lépett pályára.

A fiatal csatár így továbbra is várni kényszerül arra, hogy első alkalommal kezdőként léphessen pályára a királyi gárdában, ám a hírek szerint a kisebb sérülése miatt ezúttal ismét a kispadról kell majd bizonyítania, ha lehetőséget kap.

Főkép forrása:
Northfoto/Juan Carlos Rojas
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek