Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Mikler Roland és a Szeged: Tanulságos vereség Barcelonában a Bajnokok Ligájában

10perc.hu/MTI
2024. 09. 20.
Mikler Roland és a Szeged: Tanulságos vereség Barcelonában a Bajnokok Ligájában

Mikler Roland sajnálja a Szeged vereségét Barcelonában, ahol 31-30-ra kaptak ki a Bajnokok Ligájában.  

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája legutóbbi fordulójában a Szeged csapata 31-30-as vereséget szenvedett el a címvédő Barcelonától, ami különösen szomorú Mikler Roland számára, hiszen ez a meccs egy nappal negyvenedik születésnapja előtt zajlott. A kapus a találkozó után elmondta: "Nem igazán ez a legoptimálisabb, amikor egy kapus be tud jönni. Ilyenkor csodát kell tenni, ami sajnos most nem sikerült."

Mikler a második félidőre lépett pályára, és bár 18 kísérletből 8-at hárított, a csapat gyenge első félidője megpecsételte a sorsát. "Nagyon csalódott vagyok az első félidő miatt," tette hozzá, és hangsúlyozta, hogy a csapat karakterét a második félidőben mutatták meg, amely "figyelemre és tiszteletre méltó teljesítmény."

Bodó Richárd, a Szeged balátlövője is kritikusan értékelte a csapat teljesítményét, mondván: "A szünetben az edzőink elmondták, mit kell csinálnunk a második félidőben. Kicsit változtattunk a játékon, és Mikler Roland pedig jól védett." Az első félidőben a Szeged a Barcelonától kapott sok könnyű gólt, de a második félidőre sikerült összeszedniük magukat.

Bodó elmondta, hogy bár a csapat aláírta volna az egygólos vereséget a meccs előtt, a második félidő alapján akár a pontszerzés is reális cél lehetett volna. Az eddigi teljesítményükről megjegyezte, hogy "a Barca nagyon komplett csapat," és hangsúlyozta, hogy tanulniuk kell a hibáikból.

Főkép forrása:
PICK Szeged Handball Team Facebook oldala
Címkék:
#Kézilabda

További cikkek