Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Neymar szerint nehéz Mbappéval egy csapatban játszani

10perc.hu
2024. 09. 17.
Neymar szerint nehéz Mbappéval egy csapatban játszani

Az al-Ahli sztárja, Neymar, nemrégiben őszintén megosztotta véleményét a Real Madrid brazil játékosaival arról, milyen nehéz volt együtt játszani Kylian Mbappéval a Paris Saint-Germainnél.

A két játékos viszonya már a PSG-ben is feszült volt, és az évek során ez a helyzet semmit sem javult - írta a Sport365.

A francia rádiós személyiség, Cyril Hanouna szerint Neymar a Real Madridban játszó honfitársainak, Éder Militãónak, Vinícius Júniornak és Rodrygónak beszélt arról, milyen megpróbáltatásokkal járt Mbappé csapattársának lenni. „Militão, Vinícius és Rodrygo is jó barátai Neymarnak, aki azt üzente, hogy katasztrófa és valódi pokol a franciával játszani” – idézte Hanouna Neymar szavait.

Mbappé és Neymar viszonya a PSG-nél különösen feszült volt, különösen akkor, amikor pontrúgások elvégzéséről kellett dönteniük. Többször is összeszólalkoztak egy-egy büntető vagy szabadrúgás elvégzése miatt.

A Real Madridnál azonban egyelőre ennek semmi jele. Mbappé úgy tűnik, békésen illeszkedett be a csapatba, és eddig példás együttműködést mutatott Vinícius Júniorral, akivel megosztották a csapatnak megítélt büntetőket. Ez az alázatos hozzáállás új vonás Mbappé esetében, hiszen a PSG-ben nem volt jellemző rá, hogy megosztotta volna a pontrúgásokat másokkal.

A Real Madrid most a 16. Bajnokok Ligája/BEK trófeájáért harcol, és a csapat kedd este a Bundesliga-ezüstérmes VfB Stuttgart ellen kezdi meg szereplését az új BL-alapszakaszban.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek