Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Szoboszlaiék kikaptak, Haaland pedig tarolt a Premier League-ben

10perc.hu
2024. 09. 16.
Szoboszlaiék kikaptak, Haaland pedig tarolt a Premier League-ben

Erling Haaland rekordot döntött a Premier League-ben, míg Szoboszlai Dominik csapata, a Liverpool vereséget szenvedett a Nottingham Forest ellen hazai pályán.

A Premier League 4. fordulójában több figyelemre méltó esemény is történt, bár a magyar játékosok nem örülhettek sikereknek. Szoboszlai Dominik végigjátszotta a Liverpool mérkőzését, ám csapata váratlanul 1-0-ra kikapott hazai pályán a Nottingham Foresttől. Ezzel a Forest történelmet írt, hiszen 1995 óta először nyert sorozatban négy idegenbeli mérkőzést - közölte az Origo.

A forduló egyik legnagyobb sztárja Erling Haaland volt, aki újabb két góljával már kilenc találatnál jár a szezonban, ezzel ő lett az első játékos a Premier League történetében, aki ennyi gólt szerzett az első négy fordulóban. Haaland második gólpasszát Ederson Moraes, a Manchester City kapusa adta, aki ezzel már négy gólpassznál tart, többnél, mint a Manchester United 95 millió euróért igazolt támadója, Antony.

A forduló egyik történelmi momentuma volt a Tottenham-Arsenal összecsapás is, ahol Mikel Arteta lett az első Arsenal-edző, aki háromszor egymás után tudott nyerni a Spurs otthonában. Gabriel Magalhães fejesgóljával a tartalékos Arsenal 1-0-ra győzött, és továbbra is veretlen a bajnokságban.

Szintén nem járt sikerrel Kerkez Milos csapata, a Bournemouth, amely 1-0-ra kapott ki a Chelsea-től, elveszítve ezzel veretlenségét. A Chelsea a hajrában szerzett góllal vitte el a három pontot.

Főkép forrása:
Dominik Szoboszlai Facebook
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek