Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Lionel Messi visszatért: Duplájával nyert az Inter Miami Gazdag Dániel csapata ellen

10perc.hu
2024. 09. 15.
Lionel Messi visszatért: Duplájával nyert az Inter Miami Gazdag Dániel csapata ellen

Lionel Messi két góllal és egy gólpasszal segítette az Inter Miamit 3-1-es győzelemhez Gazdag Dániel Philadelphia Unionja ellen az MLS-ben.

Lionel Messi két hónap kihagyás után látványos visszatérést produkált, amikor az Inter Miami 3-1-re legyőzte a Gazdag Dániellel felálló Philadelphia Uniont az észak-amerikai labdarúgó-bajnokság (MLS) legutóbbi játéknapján.

Messi duplája fordította meg a mérkőzést

A nyolcszoros aranylabdás Messi két gólt szerzett a 26. és 30. percben, amivel az Inter Miami hátrányból fordította meg a mérkőzést. „A világbajnok Messi a csapatának meghatározó alakja volt, hiszen a Philadelphia már a 2. percben vezetést szerzett” – áll az eredeti beszámolóban.

Gólpassz Luis Suáreznek a végén

Messi a hosszabbításban sem hagyta, hogy a figyelem lankadjon: a 98. percben gólpasszt adott Luis Suáreznek, aki beállította a 3-1-es végeredményt. Az argentin szupersztár ezzel három közvetlen gólhozzájárulást jegyzett a meccsen.

Gazdag Dániel végigjátszotta a mérkőzést

A Philadelphia Union magyar válogatott középpályása, Gazdag Dániel végig a pályán volt, de nem tudta megakadályozni csapata vereségét. A Philadelphia a 28. fordulót követően a 11. helyen áll a keleti konferenciában, míg az Inter Miami az élen van.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek