Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Bolla: Az első 10 perc után minden szétesett a németek elleni mérkőzésen

10perc.hu
2024. 09. 08.
Bolla: Az első 10 perc után minden szétesett a németek elleni mérkőzésen

Bolla Bendegúz szerint a németek elleni 5-0-s vereség után gyorsan ki kell javítaniuk a hibákat, hogy a következő meccsen jobban szerepeljen a válogatott.

A magyar labdarúgó-válogatott szombat esti 5-0-s veresége a németekkel szemben súlyos kudarcot jelentett a Nemzetek Ligája találkozón. A mérkőzés után Bolla Bendegúz, a csapat szélsője kritikus véleményt fogalmazott meg a csapat teljesítményével kapcsolatban. Az M4 Sportnak adott nyilatkozatában elmondta, hogy bár az első tíz percben még voltak ígéretes pillanatok, ezt követően "semmi nem működött". Bolla szerint a csapat terve az volt, hogy nyomást gyakoroljanak a németekre, de hamar elcsúsztak ebben.

„Elcsúszott az egész, mindig elkéstünk, túl nagy területeket hagytunk nekik, márpedig ha náluk van a labda, akkor tudjuk, hogy abból mi következik. A következő meccsre ki kell javítanunk ezeket a hibákat” – nyilatkozta Bolla, kiemelve, hogy hiába volt néhány helyzetük az első félidőben, „összességében ez nem nézett ki jól”.

A védelem jobb oldalán kezdő Balogh Botond szintén kritikusan értékelte a mérkőzést. Elismerte, hogy a németek komoly játékerőt képviselnek, de az 5-0-s vereséget elfogadhatatlannak tartja. „Elnézést kell kérnünk a szurkolóktól, mert ez egy olyan vereség, amire nincs magyarázat” – mondta Balogh, hozzátéve, hogy gyorsan ki kell javítaniuk a hibákat, hiszen kedden már a bosnyákok ellen kell pályára lépniük.

Nikitscher Tamás, aki most debütált a válogatottban, szintén bocsánatot kért a szurkolóktól. Bár élete álma volt, hogy pályára léphessen a nemzeti csapatban, a vereség miatt keserű szájízzel beszélt az élményről. „Ez kritikán aluli volt” – mondta Nikitscher, és hangsúlyozta, hogy a következő mérkőzésen a bosnyákok ellen mindent meg kell tenniük, hogy javítsanak.

A magyar válogatott következő mérkőzésére kedden, 20:45-kor kerül sor a Puskás Arénában, ahol Bosznia-Hercegovina lesz az ellenfél. A találkozót élőben közvetíti az M4 Sport.

Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek