Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Szilágyi Áronnal maga Tapsi Hapsi készített interjút a párizsi olimpián

10perc.hu
2024. 08. 07.
Szilágyi Áronnal maga Tapsi Hapsi készített interjút a párizsi olimpián

Szilágyi Áronnal Tapsi Hapsi készített interjút a párizsi olimpián.

Szilágyi Áron, háromszoros olimpiai bajnok vívónk, nem mindennapi beszélgetőpartnerrel találkozott a párizsi olimpián: a Bolondos Dallamok kedvelt karaktere, Tapsi Hapsi készített vele interjút. Az esemény nemcsak Áron számára volt meglepetés, hanem mindenki számára, aki látta a videót - amelyet az Eurosport közölt.

Áron, aki gyermekkorában Tapsi Hapsi rajongója volt, így nyilatkozott a különleges eseményről: "Gyermekkorom egyik kedvenc rajzfilmfigurája Tapsi Hapsi volt! Anno emlékszem, kicsit irigykedve néztem Michael Jordant a 'Zűr az űrben' című filmben, és arra gondoltam, de jó lenne, ha egyszer én is szerepelhetnék egy ilyen produkcióban! Hát, ez a párizsi olimpia eddigi legnagyobb meglepetése számomra!"

Az interjú során Tapsi Hapsi nemcsak a sporttal kapcsolatos kérdéseket tett fel, hanem betekintést nyújtott Áron szabadidős tevékenységeibe is. A videóból kiderül, hogy Áron a vívás mellett milyen más sportokat kedvelne, és mivel tölti szívesen a szabadidejét. Szabadidejében az olimpikon nagyon szeret moziba vagy színházba járni vagy akár olvasni. Többek között Áron azt is elárulta, hogyha nem vívó lenne, akkor teniszezőként tudná elképzelni magát. Illetve ha választania kéne a pizza vagy a tészta között akkor egyértelműen a pizzát preferálja.

A vidám és könnyed hangulatú beszélgetés során Tapsi Hapsi híres kérdése is elhangzott: "Mi a hézag, hapsikám?"


Főkép forrása:
Eurosport Magyarország YouTube csatorna
Címkék:
#Olimpia

További cikkek