Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Álvaro Morata távozik az Atlético Madridtól?

10perc/MTI
2024. 07. 14.
Álvaro Morata távozik az Atlético Madridtól?

Álvaro Morata kijelentette, hogy neki és csapattársainak az Európa-bajnokság megnyerésére kell koncentrálniuk, miközben kész tényként kezelik AC Milanhoz igazolását.

Álvaro Morata, a spanyol labdarúgó-válogatott csatára azt mondta, neki és csapattársainak is elsősorban az Európa-bajnokság megnyerésére kell összpontosítaniuk, minden mást háttérbe szorítva.

A 31 éves támadó kijelentését a madridi Marca idézte az esti, berlini spanyol-angol Eb-döntő előtt és azt követően, hogy a nemzetközi, elsősorban az olasz sportsajtó kész tényként tálalta Morata klubváltását. A médiaértesülések szerint a kiváló csatár spanyol klubjától, az Atlético Madridtól a jövő héten az AC Milanhoz szerződik.

Állítólag már kedden megérkezhet Milánóba, ahol az orvosi vizsgálat után négyéves megállapodást ír alá az olasz klubbal, amely szezononként négy és fél millió eurót fizet neki. Morata, akinek az Atléticónál 2027-ig szól a szerződése, korábban már légióskodott Olaszországban: 2014 és 2016, majd 2020 és 2022 között játszott a Juventusban.

Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek