Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Itt a nagy meglepetés! Kiderült kikkel játszanak Messiék a Copa América döntőjében

10perc.hu
2024. 07. 11.
Itt a nagy meglepetés! Kiderült kikkel játszanak Messiék a Copa América döntőjében

A labdarúgás világában minden szem a Copa América döntőjére szegeződik, ahol kiderül, ki kerül be Messiékkel a döntőbe.

A Copa América döntőjében a világbajnok Argentína Kolumbiával mérkőzik meg, miután a kolumbiai válogatott legyőzte Uruguay csapatát. A találkozót Jefferson Lerma góljával nyerte meg Kolumbia, aki fejjel szerezte a mérkőzés egyetlen találatát - írja az RTL.

Jelenleg nemcsak Európában zajlik futballtorna, hanem Észak- és Dél-Amerikában is, pontosabban az Egyesült Államokban. Argentína válogatottja már korábban biztosította helyét a döntőben, amikor 2-0-ra győzte le Kanadát, többek között Lionel Messi góljának köszönhetően. Ez volt Kanada első Copa Américája, amelyen egészen a döntőig jutottak.

Csütörtök hajnalban derült ki, hogy Argentína ellenfele Kolumbia lesz, miután Uruguay válogatottját legyőzték egy szoros mérkőzésen. 

Uruguay előzőleg a brazilokat búcsúztatta a negyeddöntőben, így a kolumbiaiak diadala különösen figyelemre méltó.

Kolumbia sikere azért is különleges, mert a csapat egy teljes félidőt emberhátrányban játszott, miután Daniel Muñoz az első félidő végén piros lapot kapott. Ennek ellenére a kolumbiaiak 1-0-ra nyertek, és ezzel a győzelemmel már 28 mérkőzésre növelték veretlenségi sorozatukat.

Uruguay számára a bronzmérkőzés marad vigaszként, ahol Kanada ellen lépnek pályára vasárnap hajnalban. A Copa América döntője magyar idő szerint hétfőn hajnali 2 órakor kerül megrendezésre, ahol az argentin labdarúgó-válogatott Kolumbiával küzd meg a trófeáért.

Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek