Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Már hivatalos, Mbappé a Real Madridhoz szerződött

10perc.hu
2024. 06. 04.
Már hivatalos, Mbappé a Real Madridhoz szerződött

A francia sztár már májusban bejelentette távozását a Paris Saint-Germaintől, de most hivatalossá vált, hogy a Bajnokok Ligája-győztes a Real Madridhoz szerződött.

A 2022-es világbajnok Kylian Mbappé a Bajnokok Ligája-győztes Real Madrid labdarúgócsapathoz szerződött. A 25 éves játékos ötéves szerződést írt alá. Június 3-án Mbappé közösségi oldalán kifejtette a váltáshoz kapcsolódó érzéseit is:

"Egy álom vált valóra, boldog és büszke vagyok, hogy álmaim klubjához csatlakozhatok. Senki sem értheti, mennyire izgatott vagyok most. Alig várom, hogy találkozzunk, madridisták, és köszönöm a hihetetlen támogatásotokat."

Mbappé leigazolása tovább erősíti a Real Madrid már eddig is félelmetes támadószekcióját, amelyből Jude Bellinghamet és Vinícius Jr-t is az Aranylabda-várományosok közé sorolja a sajtó - írja az Eurosport. A francia sztár a 2022-es világbajnokság gólkirálya volt, 77 mérkőzésen 46 gólt szerzett a francia válogatottban, amellyel 2018-ban világbajnok, 2022-ben pedig ezüstérmes lett. 

Mbappé szerződése 2029-ig szól, a Real Madridnak pedig nem kellett fizetnie a transzferért, miután a játékos szerződése lejárt a PSG-nél. A francia sztár állítólag 16 millió eurós éves fizetést kap majd a madridi csapatban.

Mbappé leigazolása óriási visszhangot keltett a futballvilágban. A francia sztár az egyik legtehetségesebb játékos a világon, és várhatóan kulcsszerepet fog játszani a Real Madrid sikereiben a következő években.


További sporthírekért kövesd sport rovatunk!

Főkép forrása:
Kylian Mbappé Facebook oldal
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek