Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Mbappé és a PSG elnöke hangos vitába keveredtek

10perc.hu
2024. 05. 14.
Mbappé és a PSG elnöke hangos vitába keveredtek

Egy francia lap beszámolója szerint "remegtek a falak", annyira hangosan ordított egymással Kylian Mbappé, a PSG sztárjátékosa és Nasszer al-Kelaifi, a klub elnöke.

A Player a francia sajtó beszámolójára hivatkozva írja, hogy Kylian Mbappé, a PSG sztárjátékosa és Nasszer al-Kelaifi, a klub elnöke heves vitába bocsátkozott a múlt vasárnapi, Toulouse elleni bajnoki meccs előtt. A Le Parisien szerint a találkozó során "remegtek a falak", miután al-Kelaifi kifogásolta, hogy Mbappé nem mondott köszönetet neki a búcsúvideójában.

A francia válogatott játékos távozása a szezon végén már február óta biztosnak tűnt, miután Mbappé nem volt hajlandó aláírni a PSG hosszabbítási ajánlatát. 

Ez nem tetszett al-Kelaifinek, a feszültség pedig tovább fokozódott a mostani videós incidenssel.

A PSG hivatalos közleményben tagadta a vita bármilyen formáját, és a találkozót csupán a szezonzáró események megbeszélésének nevezte.

Mbappé távozása a Real Madridba szinte biztosnak tűnik, a viták ellenére. A PSG számára most az a legfontosabb, hogy méltóképpen zárja a szezont, és a bajnoki cím mellett a Bajnokok Ligájában is sikereket érjen el.

Főkép forrása:
Kylian Mbappé Facebook oldal

Hirdetés

További cikkek