385.65 Ft

355.08 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Összecsap a Bayern München és a Real Madrid a Bajnokok Ligája elődöntőjén

10perc.hu
2024. 04. 30.
Összecsap a Bayern München és a Real Madrid a Bajnokok Ligája elődöntőjén

A futball szerelmesei ma este óriási csatára számíthatnak a Bajnokok Ligája elődöntőjén.

A Bayern München és a Real Madrid összecsap az Allianz Arenában a Bajnokok Ligája elődöntőjének első mérkőzésén - írja a markamonitor.hu. Mindkét csapat legendás múlttal büszkélkedhet: a Real Madrid 14-szer, míg a Bayern München 6-szor hódította el a legrangosabb európai klubtrófeát.

A legendás játékosok nevei mellett, mint Puskás, Di Stefano, Netzer, Zidane, Ronaldo, Sepp Maier, Beckenbauer, Gerd Müller, Klinsmann, Oli Kahn, napjaink sztárjai, Vinicius Junior, Rüdiger, Valverde, Modric, Bellingham (Real Madrid), Neuer, de Ligt, Kimmich, Sane, Musiala, Kane (Bayern München) is garantálják a látványos és izgalmas futballt.

A Real Madrid már megízlelte az idei BL-döntő hangulatát a Manchester City elleni negyeddöntőben, ahol tizenegyesekkel jutottak tovább. Carlo Ancelotti mester taktikai zsenialitása és a csapat összhangja kulcsfontosságú volt a sikerhez. A Bayern München számára simább volt az út az elődöntőbe, az Arsenal ellen magabiztosan győztek. A bajorok 11 egymást követő bajnoki címet nyertek 2012 óta, de idén a Leverkusen letaszította őket a trónról, ami csak fokozza győzelmi vágyukat.

Bármi megtörténhet a mai mérkőzésen, mindkét csapat esélyes a győzelemre. A Bayern München hazai pályán előnnyel indul, de a Real Madrid tapasztalata és taktikai fegyelme komoly kihívást jelent majd a hazaiak számára.

  • Mérkőzés: Bayern München - Real Madrid
  • Időpont: 2024. április 30., 21:00
  • Közvetíti: M4 Sport


Főkép forrása:
Bayern München Facebook oldal

További cikkek