392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Szoboszlai Dominik elkápráztatta a Puskás Arénát

10perc.hu
2024. 03. 27.
Szoboszlai Dominik elkápráztatta a Puskás Arénát

Szoboszlai Dominik góljával és remek játékával elkápráztatta a szurkolókat.

A kedd esti mérkőzésen magyar labdarúgó-válogatott 2-0-ra győzte le Koszovót a Puskás Arénában. A stadion egy emberként ünnepelte a csapatkapitányt, aki a meccs után elmondta, kirázta a hideg a skandálástól - írja az M4 Sport.

A nyári Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott magabiztos győzelmet aratott kedden a Puskás Arénában rendezett barátságos mérkőzésen. A magyar együttes 2-0-ra legyőzte a vendég koszovói csapatot, a győzelemhez Szoboszlai Dominik is hozzájárult egy góllal.

A Liverpool középpályása a 39. alkalommal szerepelt a nemzeti együttesben, és az utóbbi öt találkozóján öt gólt szerzett. Nem véletlen, hogy a Puskás Aréna egy emberként ünnepelte őt a meccs után. A stadion egyik fele a vezetéknevét skandálta, míg a másik oldal a keresztnevét kiáltotta vissza. Ehhez hasonló elismerést az elmúlt időszakban csak Marco Rossi, az együttes szövetségi kapitánya élhetett át.

Szoboszlai Dominik a találkozó után elmondta, hogy kirázta a hideg a szurkolók skandálásától. "Nagyon köszönöm a szeretetet, amit a szurkolóktól kaptam" - nyilatkozta a játékos. "Bízom benne, hogy még sokszor fogják ezt csinálni a jövőben."

Főkép forrása:
MTI/Illyés Tibor

További cikkek