385.43 Ft

354.78 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Szeged vereséget szenvedett Párizsban, de továbbjutott a BL-ben

10perc.hu
2024. 03. 07.
Szeged vereséget szenvedett Párizsban, de továbbjutott a BL-ben

A Pick Szeged 33-37-re kapott ki a Paris Saint-Germaintól a Bajnokok Ligája csoportkörének utolsó fordulójában, de a hatodik helyen zárva így is továbbjutott a nyolcaddöntőbe. A szegediek Bánhidi Bence és Szita Zoltán nélkül léptek pályára, és bár az első félidőben még versenyben voltak, a második játékrészben Kamil Syprzak vezérletével elhúzott a PSG.

A Pick Szegednek már a meccs előtt biztos volt a továbbjutása, de a hatodik helyért még harcban állt a Kielcével. A szegediek Bánhidi Bence és Szita Zoltán nélkül léptek pályára, és ez meg is látszott a csapat játékán. A PSG az első félidőben is végig vezetett, de a Pick Szegednek még sikerült tartania a lépést. A második játékrészben azonban Kamil Syprzak vezérletével elhúzott a PSG, és a Pick Szeged már nem tudott kapaszkodni - írja a bunteto.com.

A szegediek legjobb dobói Imanol Garciandia és Miguel Martins voltak 8-8 góllal, Bodó Richárd pedig 3 góllal járult hozzá a csapat eredményességéhez.

A Pick Szeged a nyolcaddöntőben a B-csoport harmadik helyezettjével, a csütörtök esti Veszprém–Magdeburg meccs vesztesével (döntetlennél a Veszprémmel) fog játszani.


Főkép forrása:
Pick Szeged Handball Team Facebook oldal

További cikkek