Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Konferencia-liga: Fradi focisuli Máltán, debreceni bravúr Bécsben

10perc.hu
2023. 08. 10.
Konferencia-liga: Fradi focisuli Máltán, debreceni bravúr Bécsben

Mindkét állva maradt csapatunk, a Ferencváros és a Debrecen biztató eredményt ért el Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójának első összecsapásán.

A Ferencváros fölényes, 6-1-es győzelmet aratott a máltai Hamrun Spartans vendégeként a labdarúgó Konferencia-liga selejtezőjének harmadik fordulójában, a párharc csütörtöki első mérkőzésén. A magyar bajnok már a 3. percben megszerezte a vezetés Abu Fani távoli lövésével.

A fordulás után pedig Kristoffer Zachariassen találatát követően Varga Barnabás negyedórán belül mesterhármast ért el. A hazaiak a 89. percben ugyan szépítettek, de egy perc múlva Owusu visszaállította az ötgólos különbséget. A párharc visszavágóját jövő csütörtökön rendezik a Groupama Arénában.

A Debrecen gól nélküli döntetlent ért el az osztrák Rapid Wien otthonában. A magyar bajnoki bronzérmes végig kiélezett, kemény összecsapást játszott idegenben, két lövése kapufát talált, és összességében közelebb állt a győzelemhez, mint bécsi riválisa. A párharc visszavágóját egy hét múlva rendezik.

Főkép forrása:
fradi.hu
Címkék:
#Labdarúgás

További cikkek