Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Sport

Csúcsrangadók a Bajnokok Ligája negyeddöntőiben

10perc.hu
2022. 03. 18.
Csúcsrangadók a Bajnokok Ligája negyeddöntőiben

Az Európai Labdarúgó-szövetség pénteken kisorsolta a Bajnokok Ligája negyeddöntőjének és elődöntőjének párosítását, amely számos pikáns összecsapást hoz a szurkolók nagy örömére.

Amikor kialakult az idei labdarúgó Bajnokok Ligájának legjobb nyolcas mezőnye, már tudhatta mindenki, igazán remek negyeddöntőkre számíthatunk. És ez most már biztos, ugyanis ma kisorsolták az idei BL negyeddöntőinek és elődöntőinek párosítását.

A címvédő Chelsea alaposan belehúzott, ugyanis a londoni kékek ellenfele a rekordgyőztes Real Madrid lesz. A csúcsrangadó az előző szezon elődöntőjének visszavágója lesz, azaz a madridiak most visszavághatnak az akkori kiesésükért.

De nem ez lesz az egyetlen angol-spanyol párharc, ugyanis a Premier Leage-ben első helyen álló Manchester City megkapta a másik manchesteri alakulatot, a Unitedet kiejtő Atlético Madridot. Ráadásul a két összecsapás továbbjutói egymással játszanak majd az elődöntőben.

A másik ágon az Európa-liga-címvédő Villarreal a Bayern Münchennel találkozik, míg a portugál Benfica a Liverpool ellen lép majd pályára. Az első mérkőzéseket április 5-én és 6-án rendezik meg, a visszavágókra egy héttel később kerül sor.

Főkép forrása:
Twitter/UEFA

További cikkek