Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Lottóval az USA-ba: Elindult az amerikai vízumlottó, magyarok is pályázhatnak

10perc.hu
2024. 10. 22.
Lottóval az USA-ba: Elindult az amerikai vízumlottó, magyarok is pályázhatnak

Magyarok is jelentkezhetnek a 2025-ös amerikai vízumlottóra. Ingyenes regisztráció és esély a zöldkártya megszerzésére az USA-ban!


Az Egyesült Államokba történő kivándorlás sokak számára vonzó lehetőség, és az egyik legismertebb út erre a Zöldkártya Lottó (Diversity Visa Program) - közölte a Pénzcentrum. A jelenlegi időszakban ismét megnyílt a lehetőség a jelentkezésre, amely során évente 50 000 szerencsés kiválasztott kaphat tartózkodási engedélyt, és ezzel munkavállalási lehetőséget az USA-ban.

A Zöldkártya Lottó célja, hogy elősegítse az Egyesült Államokban a bevándorlók sokszínűségét. A részvétel teljesen ingyenes, azonban szigorú szabályokat kell betartani a jelentkezés során. A programhoz kapcsolódóan Rimán Dóra, az USA-ban élő influenszer TikTok-videójában is felhívja a figyelmet a lehetőségre. A videóban kiemeli:

Most zajlik a jelentkezés a zöldkártya lottóra... több olyan magyar ismerősöm is van, akik a Zöldkártya lottóval nyerték meg a letelepedési engedélyt, úgyhogy mindenképpen tegyél egy próbát, sok sikert!


@dorariman itt a link: https://hu.usembassy.gov/hu/news-2025-diversity-visa-program-opens-on-october-4-2023/ #zöldkártya #amerika #amerikai #amerikaimagyar #amerikaimagyarok #amerikaiélet #amerikaiálom #egyesültállamok #külföld #külföldiélet   #magyarokamerikaban #floridaimagyarok #amerikaiegyesültállamok ♬ original sound - Rimán Dóra

 


A Diversity bevándorlói vízumprogramra (DV) minden pénzügyi évben korlátozott ideig lehet jelentkezni - olvasható az USA Nagykövetsége Magyarországon oldalon. A  #DV2025 vízumprogram október 4-től november 7-ig tart nyitva. Azok a személyek jelentkezhetnek, akik alacsony amerikai bevándorlási rátájú országokból érkeznek, és megfelelnek a jogosultsági feltételeknek.  A jelentkezés kizárólag online történik a hivatalos oldalon keresztül.  Az idei DV program "DV2025" néven fut, mivel a kiválasztottaknak 2025. szeptember 30-ig kell kérelmezniük és megkapniuk a bevándorlói vízumot.  A kiválasztás nem garantálja az interjút vagy a vízumot, csak azt, hogy a jelentkező jogosulttá válik a bevándorlói vízum igénylésére

Címkék:
#USA

További cikkek