Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Búcsút vett a OneDirection Liam Payne-től

10perc.hu
2024. 10. 18.
Búcsút vett a OneDirection Liam Payne-től

A One Direction tagjai mély fájdalommal búcsúztak Liam Payne-től, aki tragikusan életét vesztette egy Buenos Aires-i szállodai baleset során.

Csütörtök este a One Direction hivatalos Instagram-oldalán egy szívhez szóló bejegyzésben búcsúztak egykori társuktól, Liam Payne-től, aki szerdán egy Buenos Aires-i szálloda harmadik emeletéről lezuhanva életét vesztette. „Most egy kis idő kell, hogy gyászoljunk, és feldolgozzuk a testvérünk halálát, akit szerettünk” – írták a tagok.

A tragikus baleset körülményei még tisztázatlanok, ám a zenekar mély fájdalommal osztotta meg, mennyire hiányozni fog nekik Liam. Payne a One Direction korábbi tagjaként világszerte ismert volt, és 31 évesen veszítette életét. A baleset idején Niall Horan koncertje miatt tartózkodott Buenos Airesben. Payne 2021-ben bevallotta, hogy karrierje során alkohol- és gyógyszerproblémákkal küzdött, és mentális egészségügyi nehézségeivel is szembe kellett néznie, ami még sötétebb időszakokat is okozott életében - közölte a Telex.

A haláleset előtt Liam Payne jókedvűen posztolt közösségi oldalára, így a tragédia váratlanul érte rajongóit és zenésztársait is. A One Direction tagjai azzal zárták üzenetüket: „Örökké szeretni fogunk, Liam.”


 


Főkép forrása:
Northfoto
Címkék:
#Zene

További cikkek