Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Memoárt ad ki Melania Trump

10perc.hu
2024. 07. 29.
Memoárt ad ki Melania Trump

Az életéről eddig nem sokat megosztó Melania Trump memoárt ad ki idén ősszel.

Melania Trump, a volt first lady idén ősszel jelenteti meg memoárját "Melania" címmel. Ez az első alkalom, hogy Melania Trump hosszasan mesél saját történetéről, amelyet hivatala "egy olyan nő erőteljes és inspiráló történeteként" jellemez, aki legyőzte a megpróbáltatásokat és meghatározta a személyes kiválóságot - közölte a The Guardian.

A memoárt a Skyhorse Kiadó gondozza, amely többek között Donald Trump támogatói, mint Rudolph Giuliani és Alan Dershowitz könyveit is kiadta. A Skyhorse kiadványai között szerepel Robert F. Kennedy Jr. és Michael Cohen, Trump korábbi ügyvédjének könyvei is. Melania Trump memoárját csütörtökön jelentették be, de a pontos megjelenési dátumot nem közölték. Nem tisztázott, hogy a könyv megjelenik-e a novemberi választások előtt.

Melania Trump meghívja az olvasókat az életébe, intim portrét nyújtva egy rendkívüli életet élő nőről. A könyv személyes történeteket és eddig soha nem látott családi fotókat tartalmaz. Egy szóvivő szerint további információk, mint például a pénzügyi feltételek, promóciós tervek vagy társszerzők részvétele, nem állnak rendelkezésre.

Melania Trump, Donald Trump harmadik felesége, rejtélyes figura maradt, mióta férje bejelentette indulását a 2016-os választásokon. Még first ladyként is igyekezett megőrizni magánéletét, fia, Barron nevelésére koncentrálva és a "Be Best" kezdeményezését népszerűsítve, amely a gyermekek szociális, érzelmi és fizikai egészségét támogatja.

Bár megjelent férje 2024-es kampányának nyitórendezvényén és a múlt heti republikánus nemzeti konvenció záróestjén, Trump egyébként távol maradt a kampánytól. Az idei konvención nem mondott beszédet, eltérve a korábbi hagyományoktól és a 2016-os, valamint 2020-as republikánus összejövetelektől.

Az emlékirat két változatban jelenik meg: egy 150 dolláros gyűjtői kiadásban, 256 oldalon, teljes színesben, minden példányt a szerző aláírásával ellátva, valamint egy 304 oldalas memoárkiadásban, amely 48 oldalnyi, eddig soha nem látott fényképet tartalmaz. A könyv ára 40 dollár, a dedikált kiadások 75 dollárba kerülnek. Ellentétben más volt elnökökkel és first ladykkel, Donald és Melania Trump a Fehér Ház után nem adott ki könyveket a mainstream New York-i kiadóknál.




Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek