391.63 Ft

367.66 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Bibliát dob piacra Donald Trump

10perc.hu
2024. 03. 27.

Donald Trump volt elnök most Bibliákat árul, miközben a Fehér Házba való visszatérésért fut.

Trump, aki a hónap elején lett a republikánusok várható jelöltje, kedden közzétett egy videót Truth Social nevű platformján, amelyben arra buzdítja támogatóit, hogy vásárolják meg az "Isten áldja meg az Egyesült Államokat Bibliát", amelyet Lee Greenwood countryénekes hazafias balladája ihletett. Trump minden egyes gyűlésén színpadra lép a dalra, és Greenwooddal együtt lépett fel rendezvényeken - közölte az APNews.

"Boldog szent hetet! Tegyük újra imádkozóvá Amerikát! Ahogy a nagypéntek és a húsvét felé vezetünk, arra bátorítom önöket, hogy szerezzenek be egy példányt a God Bless the USA Bibliából" - írta Trump, és támogatóit egy olyan weboldalra irányította, ahol a könyvet 59,99 dollárért árulják.

Az erőfeszítésre pont akkor kerül sor, amikor Trumpnak komoly pénzszűkében van a növekvő jogi számlák közepette, miközben egy sor polgári váddal együtt négy büntetőjogi vád ellen küzd. Trump hétfőn haladékot kapott, amikor egy New York-i fellebbviteli bíróság beleegyezett abba, hogy elhalasztják a több mint 454 millió dollár behajtását, amellyel egy polgári jogi csalási ítélet nyomán tartozik, ha 10 napon belül 175 millió dollárt tesz fel. Trump már letett egy 92 millió dolláros óvadékot az E. Jean Carroll író által indított rágalmazási ügyekkel kapcsolatban, aki szexuális zaklatással vádolta Trumpot.Főkép forrása:
Northfoto

További cikkek