390.68 Ft

364.51 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Hármas gyilkosság gyanúsítottját fogták el New Jersey-ben

10perc.hu
2024. 03. 17.
Hármas gyilkosság gyanúsítottját fogták el New Jersey-ben

Egy 26 éves hajléktalan férfit fogtak el a New Jersey-i rendőrök, aki szombaton reggel három családtagját lőtte le Pennsylvania államban.

A New Jersey-i rendőrség szombaton este őrizetbe vette a 26 éves Andre Gordont, aki három családtagját megölte Pennsylvania államban, majd túszokat ejtve elbarikádozta magát egy trentoni családi házban.

A gyanúsított szombaton reggel a Pennsylvania állambeli Falls Township településen két házban összesen három embert lőtt le ismétlőfegyverrel. Az egyik helyszínen megölte 13 éves húgát és 52 éves nevelőanyját, míg egy másik lakásban két gyermekének édesanyját, a 25 éves Taylor Danielt lőtte le, valamint a fiatal nő édesanyját megsebesítette.

A lövöldözés után Gordon elmenekült, és egy közeli üzlet parkolójában autót szerzett, annak vezetőjét fegyverrel kényszerítve a jármű átadására. A hatóságok nagy erőkkel vonultak ki a New Jersey és Pennsylvania állam határán fekvő Trenton lakónegyedébe, és a délutáni órákban a nyílt utcán ismerték fel a férfit, akit feltartóztattak, majd őrizetbe vettek.

Főkép forrása:
Rawpixel (Illusztráció)

További cikkek