Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Meghan Markle úgy érzi, őt nem érdemli meg Anglia

10perc.hu
2023. 08. 27.
Meghan Markle úgy érzi, őt nem érdemli meg Anglia

Harry herceg újabb angliai látogatásra készül, felesége pedig ismételten nem tart vele.

Harry herceg várhatóan szeptember 7-én – a királynő halálának első évfordulójának előestéjén – Londonba látogat egy rendezvény miatt. A hírek szerint felesége megint nem tart vele. Dr. Tessa Dunlop történész, író, a királyi család szakértője úgy véli, ez nagyon sokat árul el arról, hogy Meghan milyen véleménnyel van az országról, amelyet egykor otthonának nevezett.

"Úgy tűnik, nem tiszteli meg Londont a jelenlétével. Azt gyanítom, hogy Meghan távolmaradása többet árul el Nagy-Britanniával szembeni ellenszenvéről, mint a Harryvel való kapcsolatáról. Valószínűleg azt gondolja, hogy nem érdemeljük meg őt" - mondta Dr. Dunlop a Mirrornak.

A szakértő úgy véli, Harry a látogatása alatt nem fog találkozni a családjával, pedig korábban azt lehetett hallani, hogy a hercegnek békülési szándékai vannak. Ezt azóta Vilmos herceg egyik barátja cáfolta. Azt nyilatkozta a Daily Beastnek, hogy Harry nem fog találkozni sem Károly királlyal, sem Vilmossal. Úgy érzik, Harry elárulta őket azzal, amit a könyvében írt és a Netflixen állított róluk.

Főkép forrása:
Instagram
Címkék:
#Anglia

További cikkek