Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Külföld

Gáza: levadászta az izraeli hadsereg a megölt tetoválólány egyik gyilkosát

10perc.hu
2023. 11. 17.
Gáza: levadászta az izraeli hadsereg a megölt tetoválólány egyik gyilkosát

Az IDF közölte a Hamász által megölt német-izraeli tetoválóművész, Shani Louk szüleivel, hogy az egyik terroristát likvidálták.

Az Izraeli Védelmi Erők (IDF) megtalálta és megölte azt a férfit, aki leköpte annak a német-izraeli tetoválóművésznek a testét, akit Gázában egy teherautó platóján hurcoltak körbe – írja a New York Post. Minderről egy szörnyű videó is készült, ami a Twitteren terjedt el.

A 22 éves Shani Louk is azok között volt, akiket az október 7-én megtámadott zenei fesztiválról raboltak el a Hamász fegyveresei. Családja azonosította a sokkoló felvételek alapján. Elrablása után még azt a hírt kapta a család, hogy a lány életben van, de súlyos fejsérülést szenvedett és kritikus az állapota, azóta megdönthetetlen bizonyíték áll rendelkezésre arról, hogy a nő életét vesztette.

A lány édesanyja közölte most egy rabbival a hírt, hogy az IDF megtalálta és megölte azt a férfit, aki a platón állt és lefelé, Shanira mutogat. A többiekre még vadásznak. „Ez a szörnyeteg most már örökké a pokolban fog sülni, akárcsak a többi Hamász-vadember, aki ezt a mészárlást elkövette” – írta az X-en (Twitteren) Shmuley Boteach rabbi.

Főkép forrása:
X (Twitter)

További cikkek