Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Életmód

Itt a tavasz, ideje színesebben öltözködni!

10perc.hu
2021. 03. 21.
Itt a tavasz, ideje színesebben öltözködni!

Lekerülnek a nagykabátok és a vastagabb ruhadarabok, helyettük jöhetnek a lengébb, vidámabb ruhadarabok.

Ahogy tavasszal a természet is kezd csodálatos színekben pompázni, úgy az öltözködésben is megnő az igény arra, hogy előkerüljenek a színesebb ruhadarabok. Azon kívül, hogy lekerülnek a nagykabátok, és a vastagabb ruhadarabok, előtérbe helyeződnek a színek, valljuk be, hogy télen még azok is a sötétebb színeket favorizálják, akik amúgy színesebben öltöznek.



Ami a 2021-es tavaszi trendeket illeti: természetesen, mint minden évben, most sem maradhatnak el az újdonságok. Igaz, a home office miatt háttérbe kerültek az elegáns darabok, helyettük a sportos, laza dresszek a népszerűbbek. És jönnek a vékony, lenge anyagok: mind, mind a tavaszi napsütést idézik.




Corata Mónika divattervező a 10perc.hu kérdésére elmondta, hogy idén a sportos, laza, kényelmes fazonok vezetik a toplistát, melyben overálok, laza nadrágok és egyedi szabásvonalú felsők és ruhák is megtalálhatóak. Főleg pamut, pamut futter, viszkóz anyagok használata mellett több új fazonnál kap szerepet az új kedvenc, a vegán bőr. Mint mindig, a mostani tavaszi divatban is előtérbe kerülnek az élénkebb árnyalatok, és még mindig hódít a romantikus virágminta.




„Ami újdonság, hogy idén megjelentek a lila szín árnyalatai, de mivel számos szín közül választhatunk, ezért mindig azt vegyük figyelembe, hogy melyek azok a színek, melyektől ragyogni kezd az arcunk. Nagyon fontos, hogy ezzel tisztában legyünk, mert egy rosszul megválasztott színnel akár éveket öregíthetünk kinézetünkön. Azt tanácsolom, hogy az ésszerűség határain belül szerezzünk be pár új darabot, amivel nem csak a ruhatárunkat, hanem a kedvünket is feldobhatjuk. Egy kis fantáziával egy-két kiegészítővel megkombinálhatjuk az új és régi darabokat, így nap, mint nap úgy érezhetjük, hogy új outfitben indulhatunk el otthonról” – tanácsolta a divattervező.



Főkép forrása:
10perc.hu

További cikkek