Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Fedélzeti kamera rögzítette az Árpád hídi balesetet – VIDEÓ

10perc.hu
2024. 07. 08.
Fedélzeti kamera rögzítette az Árpád hídi balesetet – VIDEÓ

Újabb részletek derültek ki az Árpád hídi balesetről, egy szemtanú mesélt arról, hogy nem igaz, hogy senki sem segített a túlélőknek.

Az RTL Híradó beszámolója szerint az a vád, hogy senki sem próbált segíteni a túlélőkön, nem igaz. Egy szemtanú elmondása szerint ő maga is megállt, és próbálta nyugtatni a sérülteket. A szemtanú szerint egyértelműen látszott, hogy a Suzukiban senki sem élhette túl az ütközést.

Ahogy lapunk azt korábban megírta, a tragédia során hárman vesztették életüket, amikor egy 43 éves férfi lopott taxival száguldott szembe a forgalommal, és ütközött egy Suzuki gépkocsival. Az RTL Híradó által megkérdezett igazságügyi szakértő szerint 

a tolvaj körülbelül 110 kilométer per órás sebességgel hajtott, így a Suzuki sofőrje nem tudta elkerülni az ütközést. 

Egy autós fedélzeti kamerája rögzítette, ahogy a taxi száguld, majd frontálisan ütközik a másik járművel. A felvételen ezután jól látható a felszálló füst.


A tragédia egyik szemtanúja, aki az RTL Híradónak nyilatkozott, a belső sávban haladt Budáról Pest felé, amikor többször is dudálást hallott. Nem értette, miért dudálnak, majd észrevette a túloldalon nagy sebességgel haladó taxit.

"Azt láttam, hogy megy nagyon nagy sebességgel. Még arra gondoltam, milyen ügyesek ott szemben, hogy mindenki félre megy, elengedik. Jaj, de jó, nem lesz ebből probléma, de sajnos pár másodperc múlva láttam a csattanást én is" 

– mondta Pint József a Híradónak.

Főkép forrása:
YouTube/Autópályánláttam

További cikkek