392.28 Ft

366.14 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Lezuhant egy kisrepülőgép Rákoskeresztúrnál

10perc.hu
2024. 04. 15.
Lezuhant egy kisrepülőgép Rákoskeresztúrnál

A halálos balesetben két ember vesztette életét.

A tragikus repülőbaleset során egy milliárdos üzletember és utasa, egy 19 éves személy vesztette életét. A repülőgép Martonvásár és Ráckeresztúr között zuhant le, és a roncsokat egy mezőgazdasági területen találták meg. A gép több, mint 300 km/h-s sebességgel csapódott a földbe, az utasoknak esélye sem volt a túlélésre.

A Blikk értesülései szerint az egyik áldozat Dr. Magyari József volt, aki egykor diplomataként és üzletemberként számos fontos pozíciót töltött be, valamint állami nagyvállalatot vezetett, és egyetemen is oktatott. Az újság azt is megtudta, hogy a gép egy ismert pilótáé, Besenyei Péteré.

A baleset során a rendőrséget arról értesítették, hogy egy sportrepülőgép eltűnt a radarképről a Martonvásár és Ráckeresztúr közötti területen. A keresésben a Magyar Honvédség légi kutató-mentőszolgálata is részt vett, és végül a roncsokat egy mezőgazdasági területen találták meg. Sajnos mind a 60 éves dr. Magyari József, mind pedig a 19 éves utasa életét vesztette a balesetben, és esélyük sem volt a túlélésre.


Főkép forrása:
Illusztráció
Címkék:
#Baleset

További cikkek