Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Balesetet szenvedett Bodrogi Gyula

10perc.hu
2024. 03. 25.
Balesetet szenvedett Bodrogi Gyula

A 89 éves Kossuth-díjas színművész a lépcsőn esett el.

A megbotlása miatt megrepedt a bal karjában egy csont. 

"Sajnos elestem. Jöttem le a színház lépcsőjén a színészbejárónál, amikor beakadt a sarkam és putty, már a földön is voltam. Ez nagyjából tíz napja történt" – fogalmazott a Blikknek Bodrogi Gyula, akit az esést követően azonnal orvoshoz vittek. – "Alaposan megvizsgáltak, és ott derült ki, hogy elrepedt az egyik csontom. Az esés közben próbáltam védeni magam, ezért a bal kezemmel tenyereltem le, ezt viszont a csontom bánta. Azóta fel van kötve a kezem. Még nem tudom, meddig kell így hordanom, majd az orvos megmondja. A lényeg, hogy jól vagyok, ez csak egy kis baleset, amiből hamar rendbe jövök."

 A színész az elmúlt három évben már számos balesetet szenvedett. 2021-ben munkahelyi balesetet szenvedett, 2022-ben pedig hasi sérve miatt életmentő műtétet kellett rajta végezni. Bodrogi Gyula azonban minden alkalommal felépült és visszatért a színpadra. 

 Baleset ellenére Bodrogi Gyula továbbra is játszik, a Nemzeti Színház Egri csillagok című darabjában Szulejmán szultán szerepében láthatja a közönség.

Főkép forrása:
Wikimedia Commons/János Korom Dr.
Címkék:
#Baleset

További cikkek