387.60 Ft

357.43 Ft

Támogatás

Kiemelt kategóriák

Belföld
Gazdaság
Külföld
Kultúra
Sport
Tech
Életmód
Autó

További kategóriák

Szórakozás
Belföld

Halálos tömegbaleset az M9-esen, teljes útzár az autóúton!

10perc.hu
2023. 11. 08.
Halálos tömegbaleset az M9-esen, teljes útzár az autóúton!

A különböző felújítási munkálatok miatt 4-5 kilométeres torlódások alakultak ki az M7-es autópályán és az M0-ás autóúton.

Halálos kimenetelű baleset történt az M9-es autóút 3-as és 4-es kilométere között. Három autó ütközött össze, két ember a helyszínen elhunyt, többen megsérültek. Az autóutat teljes szélességében lezárták. A forgalmat mindkét oldalon az M9-es autóúttal párhuzamos, az M6-os autópályára vezető fel -és lehajtókra terelik.

Az M7-es autópályán, Letenye felé, Budaörs térségében javítják a burkolatot. A 11-es és a 12-es kilométer között a két belső sávot lezárták. Óriási a torlódás, közel 4-5 kilométer hosszú. Sokan az 1-es főút felé próbálnak menekülni, de ott is több kilométer hosszan lépésben megy a kocsisor.

Az M0-s autóút déli szektorán, a 6-os főút csomópontjánál a 13-as és a 14-es kilométer között rézsűjavítás miatt a négy sávból csak két sáv járható, az M5-ös autópálya felé már 4-5 kilométeres a torlódó kocsisor. Az északi szektorban a 73-as kilométernél aszfaltoznak, ezért csak egy sáv járható. A munkaterület előtt 4-5 kilométer hosszan araszolnak a 11-es főút felől érkezők, a sor vége Budakalásznál van.

Főkép forrása:
Freepik
Címkék:
#Baleset

További cikkek